<body>

| bersama si comel |
Sunday, September 25, 2011 | 12:51 AM | 2 comments
okey. smkom semua.
wahhh rasa janggal jugak kan, sebab dah lama tak updates blog nie.
tnegok dah ada swang2, habuk dekat blog aku nie. bhaha...
btw mirul dah ade nama baru blog nie. hee.. special kowt, mirul dapat ilham dari sebuah 
cerita, nak tahu, secret sudah,hee-_-"
"MY SUNSHINE"
wahh sedap tak nama tuh? sedap kan,*perasan*
okey thanks for  ayang sebab tolong edit header and background
mirul, hee. 
so baru semangat right bila nak update nak baca, ashik yang lama jer.
tengok lagu pown semakin rancak, LAGU RAYA NOH!!!
bhahaha..

act semalam baru lepas hang dgan bestie mirul nie.
teman dia shoping, then lepas tension, dengar masalah dia.
terharu gila kowt bila dengar dia cerita, hee. :*(

okey lah malas nak cerita panjang, kita layan gambar di bawak okey..

this is maya sarry zakaria.



okey i hope you all enjoy my entry okey.
 

Older Post | Newer Post