<body>

* what love *
Friday, August 5, 2011 | 7:48 AM | 0 comments


...... okey......
apakah maksud gambar di atas?
haha, tanya hati dan perasaan yang tersurat dan tersirat okey, haha.
apa nie apa nie!!
fistyly aku nak cakap, aku dah mula jatuh cinta dekat someone yang sama baya
dengan aku, sama umur dnegan aku, tapi aku tak tahu macam 
mane nak luah kan prasaan dkat dia kowt.
haha..

apa2 pown aku tak boleh nak menharap sangat dekat dia tuh, kalau
berharap sangat pon tak boleh jugak kan, sebab naty merana tak sudah.
aku tak suka macam tuh.
okey normal lah kan dikalangan umur macam aku nie bercinta putus cinta,
kejap couple the break, tuh dah jadi lumrah manusai bercinta kowt.
CINTA MONYET katakan, cinta itu buta.
haha..
okey, tak salah aku nak luah kan apa yang aku rasa sekarang sebab nie
adelah diary aku sekarang, 
hishhh, macam macam lah ko nie mirul kan, tak habis2 dengan citer ko nie haha..

Older Post | Newer Post