<body>

*buat sendiri larh*
Thursday, February 17, 2011 | 5:47 AM | 0 comments

assalamualaikum!!!
haloaaaa!!!!
im so so so miss larh kat blog!!
nak dekat sebulan kowt aku tak update blong nie, so aku nak 
lepas geram, nak update panjang panjang!!
boleh tak??
hehe....


ermmmm aku nak buat 
soalan tentang diri saye,
soalan nie akhir seklai sesiape pown boleh tag yang anda suka
taw, sekurang kurang nyer 6 orang macam 2 larh...
than orang yang telah di tag tu, sila buat soalan tentang diri 
saye ok..!!!


ehhh aku nie macam anjurkan contest plak!!
hahaha, 
just fun ok, tak ade hadia pown....
than, shrat seterus nyer, korang kene letak
gambar korang yang paling
anda suke larh, yang paling cute
, yang paling cantik, yang paling hensem..
dah mcm2 lgey, haha!!!

eh eh eh eh!!
ade penjelasan sikit,
sebelum anda semua nak tag, anda semua kene
letak gambar yang saye cakap tadi yer...
haha...
harap harap harp.
ade sambutan.
hehehe...


name comil anda ialah:)
mirul kumicky

anda suke feshen jenis macam mane:)
retro kowt.!!
haha. tak nak over sagat

haiwan yang paling and kegemari ape:)
ermm, of coz larh kucig bulu tebal.

kenape and pilih kucing 2:)
sebab comil sagat sagat and saye
suke kucing, haha...

jeans yang ada suke pakai ape:)
ermmm, tak kesah jeans ape, janji ade seluar.
betol tak??

cinta anda pernah ditolak tak:)
alaaa nieee, bab nie aku lemah sikit larh, haha!!!
ermmmm, no coment haha!!

ape kah perkare yang anda tidak boleh lupa kan??:)
time ade orang mintak no saye!!
haha...
kalakar larh,,,

bende ape yang anda impi impikan selame ini nyatak 5 sahaja:)
1) nak masuk syurga
2)nak beli camere nikon
3) nak jadi orang yang terkenal, dan banyak duit dalam poket.
4)nak beli motor
5)nak pergi umrah and haji kalo mampu larh...
amin, haha...

apekah perkare yang anda tidak boleh lupakan:)
ape bende ekkk!!!!
tak ade kowt...

anda setia tak bila bercinta:)
hahaha!!!
mesti larh setia!!

anda pernah beragan seorang diri.( kenape):)
ermmm, sebab,
dye romantik than
no coment, haha...

sebelum anda keluar rumah bende ape yang perlu anda buat nyatakan 5:)
1) gosok gigi, lepas makan
2) badan sentiase wangi
3)rambut mesti kemas
4)chek bende yang tertinggal
5)bubuh ubat ketiak, haha!!!

benda ape yang sentiase anda bawak bila anda keluar:)
hendfon, cep, speak, minyak wangi.
than beg selendang kalo tak meyusah kan...

peragai paling terok di zaman sekolah anda nyatakan 3:)
poteng kelas, suke perli cikgu haha!!!
than suke join orang gadoh, hehe!!!

tempat apekah yang paling sesuai untuk and honeymoon
bersame tersayang:)
wahhhh, soalan tak boleh blar kowt,
ermmm tak cadang lagi larh...




TIME UNTUK LETAK GAMBAR.
HAHAHA!!!

PICTURE NIE KOWT, HAHA!!!





nak tag:


               



              


                




                                                                                                                                              

Older Post | Newer Post