<body>

* karangan saye* haha
Saturday, January 8, 2011 | 8:11 PM | 0 comments
hheyyyy!!!! asslammualaikum!!!
hai semua bloger boy and bloger girls,
kembali mirul disini untuk mencerite kan kisah pade hari2 ku yang
berlaku..!!
hahahaha
ape larh yang aku mengarot nie!!!

hehe.... :)

fist aku nak story ape yang berlaku
pada pagi hari jumaat 2!!!
ehhhh perlu kew story
pasal girls girls macam 
2??

tapi x pew larh, 
aku terpkse kongsi gan korang
pengalaman nie.
haha!!!

okkk, boleh aku story skang???

*can can can*

macam nie cerite dye,
yang pasti aku dengar ape kate kate
si dia pade pagi hari khamis 2, 
si dia berkate bergini
'igat dye tak tegor kite dye pandai sagat kew??'
ergghhhh. :(
aku macam tu larh, tak mungkin argh
aku nak reke2 cerite kat kawan aku sendiri,
orang bodoh jew, reke reke story
pasal member sendiri,
betol tak??

si dia cakap bergitu, ditijukan
kepade
member aku sorang nie,
than aku cakap larh gan mber aku nie,
mber aku nie boys,
than lepas aku ckap 2,
boys nie tak ade ape2 riaksi,
lepas jew aku balik skul,
dlam pukol 4 atau 5 larh
tak silap aku larh, boys nie anta msg kat aku,
dye copy balik ape yang dye anta kat girls 2,
erghhh!!!

aku rase tak perlu larh cakap ape yang boys 2 anta kat
girls 2!!!
aku tak suke malu malu kan orang nie,
aku pandai jage kerhormatan orang lain,
so aq hormat girls 2,
ehhh perlu kew??
hahaha!!!!

than boys 2, suruh aku datang umah dye,
malam 2 pukol 8 malam aq dtang,
eehhh jap , ade lagi...
time rehat hari khamis 2,
girls 2, jumpe aku.
hiishh hhiishh goy gilew beb,
haha!!!
dye jumpe dengan sopan santun, haha :) :)
dye tnye aq, mne boys 2??
than aq kate g beli, haha

pastu xder angin or ribut,
dye boleh plak, tudoh aku anta msg 2 kat dye,
maki hamun dye, erghhhh...
ehhh tak igin argh aku nak msg gan ko,
nak antak msg gan ko pown aq x igin argh,
nak taip semate2 nak send kat ko pown
aku x nak larh girls!!!
hiishhh!!!

hahaha!!!!

kawal emosi earrr mirol, haha!!!

kebetulan pengetua plak ade kat situ, 
lupe plak,
girls 2 kate, ' KALO AKU TAHU
KO ANTA MSG TU, KO SIAP EARRR.'
hahaha,
hello!! girls
aq goy larh gan ko nie, hahaha!!!

than semua brsurai,....

tamat part 1!!
..............................................................................................................................................................

start part 2 plak!!!
haha!!
time pagi pagi aq dtang,
tengok tengok ika xdew??
where ika ayu??
*dah turun darh*
haha, i know, saje buat2 tak tahu.
hehe

pagi2 2 girls dtang, and dye x jmpe aq.
haha!!!
ade aku kesah!!
my mom bekal kan aq nasik goreng,
nyuumm nyummm..
aq mnikmati nye seorang diri,
haha, sori yer tak ajak ayu mkn. haha...

than dlam round pkol 6.50.
boys 2 dtang,
arghhhhh!!!!
zuuppp, dengan pantas nye, girls 2 g jumpe
boys 2, haha!!!
cepat nye, street jumpe, good larh girls.
pewwwww!!!!
aq dtang lambat sikit, sebab aq tgah mnikmati
nasik goreng,
than dlam 5 minit 2 aq smpai, haha.
nasik ade lgey, aq pown tnye dye, 
knpe dye nk tdoh aq anatan msg 2??
erghhhh!!!
ya allah skit nye hati,
pendek kan story!!

perlu kew ko nges !!!
sebab ape ko nges, ko nges coz gdoh gan 
kwan sendir,
sebelum nie, ko ade fkir kite org nie mber ko kew??
ko ade fkir tak? 
ko sgan kan mber kan kite orang, so prlu
ke ko nges??

hiishhh!!
aq pown tak pham larh
gan ko nie! 
macam nie argh senang cerite,
aku berterus terang gan ko,
'BILE SENANG ANDA SEMUA LUPE
AKAN KAMI,
BILE AND SEMUA SUSAH BARU LARH
ANDA SEMUA IGAT AKAN KAMI'
sanggup and buat kami nie mcm nie,

erghhhh,
sungguh terguris hati larh...
sugguh aq kecewe gan ko..
dah larh, xperlu tulis pasal ko
dalam entry aq nie,
ckup larh ape yang aku story earr...

hhrmmmmm.
aku dengan ko hamye tingal kenangan sahaje,
moge ko boleh focus dengan
spm ko.
MAYY ALLAH BLIISS YOU!!!

GOOD BYEE!!!

mood: nak nagis, haha!!!

*kawal emosi mirul*

close the story.

...............................................................................................................................................................

ermmm,
xder ape ape larh
aq nak sory nie..
dah abis idea.
nanty kalo ade stroy lgey aku cerite kat korang semua earr..

byyeee!!!

assalammualaikum!!!


      
                                                      

Older Post | Newer Post