<body>

*hangout bersame kawan tersayang * ^__^
Saturday, January 15, 2011 | 8:04 PM | 0 comments
heyyy semua!!!
assalammualaikum!!!!
tak jawab dose taw haha....
ermmmm,
semalam hari ap?? 
hari sabtu kan, arghhhhhh, hari sabtu larh
budak budak , family, kawan2,
keluar g jalan haha,
termsok larh aku dengan kwan tersayang ku,
argh sebelom tu,
aku nak kongsi story nie, bersame
2 orang yang ade blog hehe,
dan mereke pown follow bersame
semalam...

budak dua orang nie lawa, cute, cantik
ramai peminat, haha...
tak perlu cakap banyak....
arghhh korang boleh click
blog dua orang gadis berasal
dari johor bahru nie and berasal dari kedah,
betol tak....

aku suke dapat kawan baru macam korang,
hapy jer bile keluar gan korang,
and aq harap korang boleh paham masalh kwan2 yer, hehe..

kkkkkkk!!!!
*stop mirol*
haha, jagan nak berdrama plak kat cniy,
start the story now, haha...

semalam excitet giler nak pergi,
haha, sampai kan aku bagon awal tahu..
pagi pagi buta jer darh on9, haha.
2 ade lah contoh peragai aq apabile nak hangout bersame
kawan tersyang, haha...

dalam pkol 10 jer, mak aku dah
abes masak, haha. mak aku pown nak out jgak.
tak tahu nak pergi mane, 
lepas makan jer siap siap mandi mande, haha...
than pakai ubta ketiak pakai bedak pakai
baju, pakai seluar and sembor minyak wangi, haha..
aku nie suke wangi wangi sikit, and pantang nampak
orang yang bau busuk, haha!!!

dah siap semua,
aq salam mak aq, haha, anak yang baik,
cehh wah...
dah salam mak, teros pergi, haha..
jalan siot,
penat giler babi argh, haha..
tapi tak per aku jalan slow slow, sambil pegang telefon 
kesayagan, haha. 
ape lagi main game argh.. tepi jalan beb main game
dalam fon,
tak takut ker kene ragot . haha...

dah sampai kat LRT,
haha, hampir 20 minit jgak larh nak tunggu 2 orang puteri
and putere
sampai, maklom larh. dye orang kan kerabat dari raje,
haha, sudah sudah tak mau merepek...
haha!!!
dalam pkol 11.45.
asy and anis pown samapi, haha
lege giler.....
tak keseorangan....

dalam 3 minit macam tu, putere pown sampai jugak,
haha.
akhir nye, huhu...
semua dah lengkap, big family pown dah lengkap.
ape lagi beli larh tiket, menghale ke masjed jamik haha...
tut... tuuuttt, tuut.....
dah sampai masjed jamik, hhee..
sekejap tak??
boring kowt jalan2 kat masjid jamik, haha.
tujuan kite g masjed jamik nak beli kain
papan kenyataan kat belakang kelas..
maksod aku anis and asy larh, haha....

dah pilih pilih.
kite pown bela dari kedai, than beli poteto.
makan larg.
than next place, go to times squre. 
haha... jalan jalan kat situ...
jumpe maya jap, than g makan ...
perot pown dah lapar giler nie, haha..
lepas makan jer.
go to plaza loyout.
nak tanye pasal camere aku, prob larh my camere nie, dye kate 
aq patot
beli camere baru, haha...

dah kluar dari palza loyout,
next palce adelah, nak carik kedai buku..
haha, and  aq gan asy plak nak carik bj EMO, haha....
tak jumpe pown, tanye larh orang2 yg krje kat situ, dye kate
kdai buku ade kat BB CENTRAL, kat mne bb central..
haha, 
crik larh satu bukit bintang.
penat giler, tahn nak amik kputusan go tu pavilion.

haha, akhir nye jmpe jgak map, kat situ..
jumpe jgak larh kedai buku, haha....
arghh ....
peluang tak di \ambil, haha..
maksod aq, jmpe farafauzana bebbb
kat pavi, aq nak tgkap gmbar gan dye,
butt dyeorg x nak, haha
sgan ap nyer, haha...

what ever larh....

dah penat menaip , aq pown nak uplound gambar,...
haha..














arghhh ade satu lgey picture, haha..
picture nie aq bergambar brsame, 
asy, kawan yang aq sayng, haha..
bkak jer facebokk, tros crik dye, haha.....




TAARAAA, HAHA...
NIE LARH DYE, HEHE......

dah larh byee....




                                                              
       
                        

Older Post | Newer Post