<body>

kemas rumah(KAJANG)
Saturday, October 30, 2010 | 5:17 AM | 0 comments
          eerrrrrmmm, topic ary nieee korang tak yah bkak tv pown, coz tak penting, aq just nak 
  citew kat korang jew kowt, klo spew nak dgar tq , klo spew x nak dgar korang blh bce page lain yang aq 
  tlis oookkk...   :=)




        fest time hary sabtu, aq n family aq kemas umh lame aq kat kajan, pew penat gilew argh,
   coz yang kemas hanye empat orang jew, so mesty banyak keje yang perlu di buat kan, memang 
   penat gilew argh, tapey aq rase nie last aq pindah kowt, sebab tak larat nak angkat barang semue, 
  bukan tak larat hanye malas sahje, huhuhu.... tapey aq rase korang pown malas jgak kan,, huhuhu...
  tapey demi selesai kan masalah2 aq buat jugak, eeerrrmmmm akhir nye siap hary itu jgak, tpey
 lantai tak mop lagey, coz xdew mase kaaann,,,




kat umh kajang tu, time aq kmas, banyak barang aku jumpe, lawa2 pulak 2, aku ape lagey, aq amek 
   jew larh, darh adew barang depan mate so aq amek jew larh *huhuhu*... aq jumpe bag(lawa beg 2) 
   aq jumpe duit( banyak plak 2) , than aq jumpe ape cermin lame... banyak lagey argh... penat aq nak 
citew..  than dalam pukul 1.35, kitew singah makan jap, nak makan coz dry pagey lagey tak makan kowt,
*pewot lpar*. than mse nak mkan 2 , aq order nsek koring n milo ais so sesuai gan selere aq kan. yang lain
semue order ABC N ROJAK, tapey aq pnye nsek gorang skjap jew... 


 tapey *rojak* mmg lambat gilew argh... lbeh kurang 10 minit kitew tungu, than yg lain semua berasap jew.
    memang sakit hatiy gilew argh gan kdai 2.. huhuhu.. tpey aq lpas coz aq darh kenyang.. tpey dyeowng
    tengok jew aq mkan sgan aq nk mkn. tpey oleh krne perot lpar, aq mkan jew larh ,huhuhuhu* smpay
    tak igat mak aq kat sbelah* huhuhu... soorrryyy .... than ktew byar duit street blik jew... pas 2 singah solat
    jap, than ktew singah kdai mamak, ALHAMDULLILAH, argh mknana dye cpat sampay, aq ordew tahu    
    rebus n air tin.. huhuhu.. npew hry 2 aq rse lpar eeekkk. aq pown tak taw knpe.....


than lpas mkan pgey blik umh kjang, nak smbong kmas. pnat nyyeee. mmg tak lrat...
     tpey smpay jew , aq street tdor. aq bentang chadar n aq tdor huhuhu,, tdor smpay tak igat dunia...
     yang lain aq tgok sbok mgemas, aq plak sbok buat taik mate, huhuhu.... dah mgantok nak buat mcm
     mane..... tdo jewlarh...
   than nie jew kowt aq nak critew... x dew ape yang bses pown.... k argh jumpe lagiy
     bbyyyyyy......






                                                                                                                                       

Older Post | Newer Post