<body>

i give love 4 ayu n diana( frends)
Tuesday, October 26, 2010 | 5:30 AM | 1 comments
       tadey kat skul aku trnmpak, diana n ayu jlan sme2, eerrrmmm bgus larh krang dah baik blek aku pown
 suke tgik krang baik, moge prshabatan krang kekal lme eeaarrrrrr......

Profile Graphics, Page Graphics, Tumblr Graphicsaku bgey love  for diana n ayu.....
                                                                   huhuhuhhu.......  i hope u hapy taw....

                                                  I HAVE PICTURE ARE TWO PICTURE CUTE
                                                        FOR U OLL....   U WANT LOOK????
                                                                                   WWHHOO????














mari ktew rmai2 tgok tv, than bkak siaran 6 adew ctew sket jom bkak tv..... jap mne tv nyyeeeeeeeee......

          Profile Graphics, Page Graphics, Tumblr Graphics              hahahahaha.... ddaahhhhh bkak pownnn,,,, jom dgar ctew mimiruldiary apew aktiviti dye kat skul ary nieee,,,,, jom rmai2 dgar........   mimiruldiary: ary nie aktiviti kat skul tak bes pown, tpey aku nak pgey lwatan , tpey nme aku x tersenarai pown dlam list ckgu pngel...... coz bwink kan x dew buat ape2 pow.... than lpas bredar dry dwan, ktew smue dkhendaki go 2 dtaran, sbb f 5 nk buat raptai untk hry graduasi , msty bes kan terigin jgak nak trime anugerah ....... than pkay jbah, topi, pkay smart2 eeeeuuuuiiiiiiii,, bes nyeeee... huhuhuhuhuhuhu... mgedik plak aku nieee.....

than ckgu kounseling bgey tklimat kat dak2 f3 niee yg nkal nniee,, huhuhuhu.. about spe nak msok skula teknik and vokesioanal..... aku nak msok or x eeekkkkk.... aku sbnar nye tak nak msok aku nak stay kat skula s.m.k sungai besi,, eeerrrrrmmm tgok argh dlu cne keaadaan , tgu kptusam my mom.... than lpas taklimat adew dgar taskirah kat srau.... than lpas taskirah pgey blik kat dtran, coz adew aktiviti lain plak.....
aktivitik sterus nye adlah kceriaan skula, than mse nie, mber aku dah tnjuk blang dye, mseng2 kuar skula aku pown same gak huhuhuhuhu. ckap jew orang....aku mlas arg nak msok msuk skul , coz bwink sgat.....
aaaalllaaaaa tpey bkan nye blaja pown kan.....


aaallllaaaaaa,,, darh argh krang nieeeee,, aku pown tak taw lgey nak g skul or x esok..... badan rse mcam nak dmam jjeewwwww, hrap2 x larh...... k argh ktew tgu esok eeaaarrrrr,, apew crytew strus nyeee.....
bbbyyyyy......

      than aku bgey love kat korang kerane bbcceeeee... huhuhuhuhuhuhu...


Profile Graphics, Page Graphics, Tumblr GraphicsProfile Graphics, Page Graphics, Tumblr GraphicsProfile Graphics, Page Graphics, Tumblr Graphicsbbyyyyyyyyy......

Older Post | Newer Post