<body>

go to pasar seni, jalan tar...
Tuesday, October 19, 2010 | 5:36 AM | 0 comments
        dah2 bukak tivi cpat....... adew citew bru malam nieee.....
                              
Profile Graphics, Page Graphics, Tumblr Graphics aaarrrggggghhhhhhhh...
dah bkak powwnnnnn... bgguusss222... cpat bkak siaran 8...... mimiruldiary ade crytew buat korang....


           mimiruldiary: eerrrrmmmmmm.. time hary jumaat tarikh aku tak igat ape, but bes sgat, coz aku larh yang jadey photograpick MC QUEN, than aku larh jadih body guard MC QUEN... tapey x pew.... aku hapy gan MC QUEN.... eeeaaahhhhh.... tapiy penat gilew fist aku pegiy pasar seni aku tman dye owng buat baju classs, than aku plak sbok gan camere.... hhaaaaaa,!!!!!!! lupe plaq, kbetulan.... aku terigin nak bliy camere yang mira tnjuk kan 2..... camere 2 lawa sgat, mmg lawa glew argh, jnis cmere dye mcm , cbe krank tgok kat bwah nniiee....
Photography Icons

Photography Icons


Myspace Layouts

Myspace Layouts dye lbeh kurang mcm nie argh.....   btol x mira... tpey caver dye berwane....  aq bliy argh... than aq nk kmpul duit argh nk bliy..... tkot nty hbes, than  MC QUEN  aq x blnjew lgey.... cne eeeekkkk..... eeerrrrmmmmm.... aallrrrhhh lpew kan jew argh... than lpas pgey at pasar seni , aq ajk dyeowng pgey dataran tpey bsherah x nak.... mak dye swoh bleq awl..... tpew aq nk merdeka kat sane.... nty2 jew argh..... lpas 2 aq mnuju ke masjed jmik, dah lme kowt x mlwat tmpat 2. bkan nye buat ape2 pown kat sane... just teman basherah bliy kan rantai  4 ********..., huhuuhu rahsia. aku pown tak taw spe...


              lpas pgey msjed jamik, ktew pgey jlan thar, kat siti pown blh than argh tmpat dye,  mse aku nak beleiy speak mate , aq , mira n ayu ayt tkang jual, sbnar nye speak 2 harge 20 tpey dye tgok mke aku yg pteh niieee, dye bgey argh 10 inget,, bgus jgak kan, nty nak paw lagey larh....
huhuhuhu ,, jhat nyyee,,,, ;) -__'-........  k argh lengoh tgan nak taip bende alah nie... len klily klo aq adew story aku ctew kat krang eeaarrrr.....  than aq adew siket pic nak tauk kat siniy.....






                                                                            
                                                              

                                                                                  











Older Post | Newer Post